Kunst is beleving, een manier om te laten zien wat de moeite waard is. Kunst gaat over compositie, kleur, licht/donker, over uitstraling en gevoel.

Al heel veel jaren ben ik actief als kunstenaar. de basis is gelegd op mijn middelbare school in Groningen, te weten het Wessel Gansfort College, met als tekendocent Toon Janse.

Na het volgen van vele workshops en de deelname aan een portretgroep in de jaren ’90 werd het tijd voor verdieping. Vanaf 2016 heb ik de kans gekregen om professioneel beeldend kunstenaar te worden. De Klassieke Academie in Groningen is de plek geweest om dat te realiseren. In juli 2022 ben ik hier afgestudeerd en mag ik mij beeldend kunstenaar noemen. Mijn afstudeerproject had als thema de Magdalene Laundries. Vanaf 21 februari tot en met 13 april 2023 zullen de schilderijen te zien zijn in de protestantse wijkgemeente De Fontein in Groningen. Op de website van De Fontein staat vermeld op welke tijden u hier terecht kunt. Van harte welkom! Zie https://defontein.info/

Heel veel plezier bij het bekijken van een selectie van mijn kunstwerken.